Rychlé ohlédnutí za dvěma volňáskářskými soutěžemi

1.května se Varnsdorfští zúčastnili „Mělnického házedla –memoriálu  O. Boudného“. Soutěž proběhla s občasnou přeháňkou , to však zapálené soutěžící neodradilo a soutěž odlétali jak v házedlech tak vystřelovadlech . Nejlepšího výsledku dosáhl S.Rudinký  3. místo v házedlech . Celkové pořadí nejen našich soutěžících najdete v příloze . Obrázky ze soutěže jsou k nahlédnutí ZDE
obr

Dne 1. května se Varnsdorfští zúčastnili „Mělnického házedla –memoriálu  O. Boudného“. Soutěž proběhla s občasnou přeháňkou, to však zapálené soutěžící neodradilo a odlétali jak v házedlech tak vystřelovadlech. Nejlepšího výsledku dosáhl S. Rudinský – 3. místo v házedlech. Celkové pořadí nejen našich soutěžících najdete v příloze ZDE. Obrázky ze soutěže jsou k nahlédnutí ZDE.

Mělník

Na druhý květnový svátek 8. 5. jsme se vypravili na tradiční soutěž volných modelů „Jarní Mladoboleslavskou“. Předpověď počasí dala již předem vědět, že to nebude jednoduché. Od rána sice krásně svítilo sluníčko, zato vítr foukal  5- 10 m/s. Nejlépe z našich soutěžících si s těmito podmínkami v kategorii  H žáků poradili: 1. Miloslav Řezníček a 3. Jakub Chládek. Z řad seniorů v kategorii H: 1. Stanislav Rudinský a 3. Jan Štohanzl. Kategorii P30 jsme z taktických důvodů odpískali, abychom nepřišli o drahocenné modely. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 
20190529_09533320190529_095509
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
prázdný řádek
 
Po skončení soutěže jsme využili čas, který potřeboval pořadatel  na výpočet výsledků, a s dětmi jsme navštívili krásné letecké muzeum Metoděje Vlacha. Celkově hodnotím soutěž jako velmi zdařilou a velké poděkování patří pořadatelům za skvělou atmosféru po celou dobu soutěže včetně vyhlašování výsledků před budovou muzea, kolébkou československého letectví. Výsledková listina ke stažení ZDE.