Vyhráli co mohli!

Začaly první soutěže a i sezona upoutanců je v plném proudu . Naši členové V.Svoboda a  P.Skurčák , neúnavní propagátoři upoutaných modelů ,společně s několika dětmi vyrazili 27.4. do Nymburka  na soutěže v kategorii UŠ a SUM pořádaných MK Scale Nymburk p.s..
Na již tradičně dobře připraveném a upraveném startovišti odlétalo 3 kola 5 soutěžících v kategorii SUM a 10 soutěžících v kategorii UŠ.

Začaly první soutěže a i sezona upoutanců je v plném proudu. Naši členové V. Svoboda a  P. Skurčák, neúnavní propagátoři upoutaných modelů, společně s několika dětmi vyrazili 27. 4. do Nymburka na soutěže v kategorii UŠ a SUM pořádaných MK Scale Nymburk p.s. Na již tradičně dobře připraveném a upraveném startovišti odlétalo tři kola 5 soutěžících v kategorii SUM a 10 soutěžících v kategorii UŠ.

prázdný řádek

20190524_133134

prázdný řádek

 
A naši uspěli, získali všechna 1. místa! Je potěšitelné, že i přes nepřízeň počasí dokázali obsadit přední místa v létaných kategoriích jak dospělí, tak mládež.

Kompletní výsledky všech soutěžících naleznete v přiložené výsledkové listině ZDE, fotografie z akce poté můžete zhlédnout ZDE.