Létání v hale

Halová sezóna 2018-2019 se blíží . Tak jako v loňském roce budou i letos naplánovaná nedělní odpoledne  v měsících prosinec – únor .
V měsíci listopadu budeme využívat jen volných termínů dle dispozice haly a tedy i loňskem ověřený elektronický systém přihlašování a potvrzování haly . Sledujte naše stránky a budete včas informováni o termínech zahájení
Budeme rádi, když najdete odvahu a přidáte se k nám. Vůbec nevadí, že jste nováčci.
V hale létáme RC i upoutance, po dohodě jsou možné i volňásky. Pro využití klubových výhod musíte být ale členem LMK Varnsdorf.
Zájemce o halové létání prosím, aby mě kontaktovali na e-mailu prochajdamirek@seznam.cz, at vím kolik nás bude
I v  případě jakýchkoliv dotazů ohledně haly platí uvedený e-mail.
Takže neseďte doma a pojďte létat do Varnsdorfské haly, zima bude dlouhá …

Halová sezóna 2018 – 2019 se blíží. Tak jako v loňském roce budou i letos naplánovaná nedělní odpoledne v měsících prosinec – únor.  V listopadu budeme využívat jen volných termínů dle možností haly a tedy i loňskem ověřený elektronický systém přihlašování a potvrzování haly. Sledujte naše stránky a budete včas informováni o termínech zahájení.

Budeme rádi, když najdete odvahu, a přidáte se k nám. Vůbec nevadí, že jste nováčci. V hale létáme RC i upoutance, po dohodě jsou možné i volňásky. Pro využití klubových výhod musíte být členem LMK Varnsdorf. Zájemce o halové létání prosím, aby mě kontaktovali na e-mailu prochajdamirek@seznam.cz, ať vím kolik nás bude. Uvedený e-mail platí i pro jakékoliv další dotazy ohledně haly.

Takže neseďte doma a pojďte létat do varnsdorfské haly, zima bude dlouhá …

fg