Rozvolnění omezení činnosti klubu

Ahoj kamarádi, kolegové modeláři, mládeži, rodiče mladých modelářů …

Po delší odmlce se opět hlásím s několika informacemi ovlivňujícími náš koníček. Snad již jako poslední akci musím zrušit naplánované ježdění s lodičkami, a to nejen z důvodu nastavených opatření, ale také proto, že koupaliště nám vypouští a i některé ostatní plochy nejsou zcela přístupné.

Na druhou stranu s nařízením vlády, které začíná platit od 11. 5. 2020, a to především o veřejných akcích, kde bude povoleno již do 100 lidí, nám umožňuje pořádat další naplánované akce a hlavně létat, trénovat a scházet se. Samozřejmě za dodržování stále platných hygienických opatření.

Lze tedy předpokládat, že některé kluby začnou znovu plánovat soutěže, které neproběhly, nebo teprve budou. Záleží na dalším vývoji. Co se týče nejbližších akcí našeho klubu, budou to klubová létání na letišti v Chřibské a Varnsdorfský upoutanec. K táboru na Rané se zatím vyjádřit nemohu, protože nejsou známy podmínky, za jakých mohou tábory fungovat. O všech těchto akcích budete včas informováni. Sledujte proto naše webové stránky.

Jakmile nám DDM Rumburk a Varnsdorf potvrdí otevření, obnovíme kroužky – jednotliví vedoucí Vás budou informovat.

Takže držte se, trénujte, létejte, jezděte a stavte …

Miroslav Procházka
předseda LMK Varnsdorf

Napsat komentář