Halové polétání 21.11.2010

Listopad ?, žádný modelář ještě za kamna nezapad!
Začal listopad a mnoho z nás opět dokázalo že modeláři ani ze zhoršujícím se počasím neusínají zimním spánkem.
Tato listopadová neděle byla pro nás modelářským svátkem. Byly jsem mile překvapeni kolik našich přátel doma tajně i netajně nazbrojilo na zimní halovou sezónu.
Přišlo 25 platících aktivních modelářů včetně naší nadějné mládeže po zuby ozbrojených novými modely a odhadem 30 natěšených diváků. Překvapením byla účast automobilových modelářů o kterých jsme ani nevěděli. Všichni netrpělivě čekaly co se bude dít. A úderem deváté se také začaly dít věci, vzduch i zem neustále křižovali rozličné modely. Během dopoledne trénovaly piloti halových RC letadel a vrtulníků které vystřídaly po poledni modeláři s volnásky poháněných gumou a po třetí hodině odpoledne opět nastoupily RC čka . Dopolední trénování pilotů letadel a vrtulníků se začalo projevovat na letových výkonech jednotlivých pilotů. Piloti začaly získávat na jistotě a proto si i přihlížející diváci přišly na své. Samozřejmě nechyběly ani drobné havárky, ale to samozřejmě k takovému sportu patří a divácky tyto disciplíny získávají na přitažlivosti.
A však největším přínosem takovéto akce je že i dnes v tak uspěchané době se dokáže sejít parta lidí , která má co ukázat a předat dál naší mládeži . Akce se povedla a tak už jsou v jednání další termíny. Pokud máte někdo nějaké pěkné fotky z této akce tak je prosím pošlete na jpecin@seznam.cz

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Další fota v galerii zde