Varnsdorfská Jarní 2019

P110klk0374

Dne 30. 3. 2019 proběhla veřejná soutěž volných modelů pořádaná naším klubem. Jedná se o 22. ročník, kdy členové LMK Varnsdorf naplánovali, připravili a úspěšně zorganizovali tuto soutěž. Jak již bylo zmíněno na těchto stránkách, jedná se o pokračování původní Pepovy Jarní a tato akce patří k hlavním soutěžím volných modelů všech věkových kategorií, které pořádáme.

koláž
A letošní ročník se vydařil . Počasí nám více než přálo , bylo teplo,sluníčko , vítr do 3m/s , no prostě parádní jarní počasí. Na soutěž pořádanou na Aeroklubovém letišti v České Lípě postupně dorazilo 39 soutěžících kteří se utkali v pěti modelářských  kategoriích . Již asi tradičně bylo největší zastoupení v kategorii házedel .
Mezi nejlépe umístěné  z našeho klubu patřili :
Stanislav  Rudinský  1. místo  H sen
Josef  Thieme   1.místo  H st.ž.
Julie Hladíková  1.místo P30 st.ž.
Eugen Belo   1.místo  P30 sen
Pavel Formánek  1. místo  F1G sen

20190417_095950

A letošní ročník se opravdu vydařil. Počasí nám více než přálo, bylo teplo, sluníčko, vítr do 3m/s, no prostě parádní jarní počasí. Na soutěž pořádanou na Aeroklubovém letišti v České Lípě postupně dorazilo 39 soutěžících, kteří se utkali v pěti modelářských kategoriích. Již asi tradičně bylo největší zastoupení v kategorii házedel.

Mezi nejlépe umístěné z našeho klubu patřili:

Stanislav  Rudinský 1. místo H sen.

Josef  Thieme  1.místo H st. ž.

Julie Hladíková 1.místo P30 st. ž.

Eugen Belo 1.místo P30 sen

Pavel Formánek 1. místo F1G sen

P1100460

Celkové umístění všech soutěžících najdete v kompletní výsledkové listině ZDE. Na závěr soutěže byly vyhlášeny výsledky a rozdány medaile, ty pro nás vyrobil Dům dětí a mládeže v Rumburku, kterému tímto děkujeme, předány diplomy a drobné ceny. Účastníci z řad mládeže byli při závěrečném nástupu pozváni na Krajský přebor mládeže Ústeckého kraje, který o dva týdny později bude pořádán znovu v České Lípě. Obrázky z celé soutěže najdete ZDE.

20190417_103158

Rád bych na závěr poděkoval všem, kteří přispěli k hladkému průběhu soutěže: časoměřičům, vedoucím, výpočetnímu týmu …

Poděkování patří také sponzorům: Městu Varnsdorf, DDM Rumburk a členům Aeroklubu ČL.

prázdný řádek

Těšíme se na příští ročník!

prázdný řádek

Miroslav Procházka

předseda LMK Varnsdorf